Konkurranseregler og premier

Konkurranseregler og premier

Følgende premier vil bli tildelt:
I premie: 1.200 Euros
II premie: 850 Euros
III premie: 600 Euros

I tillegg til tre beste bildene, valgt av juryen, vil det mest likte bildet på Instagram med emneknagg #barents2020 bli offentliggjort som en vinner av publikums stemme og belønnet med en æresnevnelse. Fotokonkurransen vil bli promotert på sosiale medier ved hjelp av emneknaggene #discoverbarents og #barents2020. Publikumsavstemningen avsluttes samme tid som konkurransen, dvs. 19. mars 2021.

Vinneren av førstepremien vil bli kontaktet av Länsstyrelsen i Västerbotten for anvisninger om hvordan og når premien skal mottas.

Generelle konkurranseregler og -vilkår for deltakelse

1. Deltakelsen forutsetter at alle parter overholder disse reglene. Ved å delta i konkurransen, aksepterer deltakerne reglene.

2. Alle konkurransepremiene er kunngjort i disse reglene og ingen andre premier eller belønninger vil bli tildelt. Premiebeløpet vil bli overført til vinnernes bankkontoer innen to (2) uker fra datoen premiene tildeles.

3. Arrangøren påtar seg ikke ansvaret for eventuelle skatter og avgifter knyttet til premiene. Vinnerne tar selv ansvaret for å håndtere eventuelle premieavgiftskonsekvenser, da ulike land er underlagt ulik skattepraksis.

4. Konkurransen er åpen for alle. Deltakerne kan være fra hvor som helst i verden. Arrangørene av konkurransen og juryen kan ikke delta i konkurransen. For deltakere under 16 år kreves det samtykke fra vedkommendes foresatte til å delta i konkurransen. Den foresatte vil da også motta premien på vegne av barnet, og være ansvarlig for eventuelle skattemessige konsekvenser.

5. Delta i konkurransen ved å sende inn et bilde i JPEG-format til konkurransesiden www.discoverbarents.com. Bildet skal være minst 1600 piksler i størrelse. Det er ingen øvre grense eller formatkrav. Bildet må være tatt i Barentsregionen. Deltakerne av konkurransen må angi datoen og stedet der bildet er tatt for hvert bilde som sendes inn.

6. Siden temaet for fotokonkurransen i 2020 er Koronaviruset, er det forventet at hovedmotivet i de fleste bildene vil være relatert til det.. Vær oppmerksom på at fotografiene ikke kan inneholde identifiserbare personer uten deres samtykke. Deltakerne er selv ansvarlige for å be om tillatelse fra person/personer i bildene før de sendes inn i konkurransen. NB: Bilder av barn under 16 år krever også samtykke fra barnets foresatte.

7. Hver deltaker kan sende inn inntil to (2) bilder, men bare ett av bildene som sendes inn av den samme deltakeren kan vinne en premie.

8. Deltakerne må alltid bruke sitt eget navn i konkurransen. De som deltar under et annet navn enn sitt eget risikerer å miste premien sin.

9. Ved å delta i konkurransen erklærer deltakeren at bildet er deres eget og at det ikke krenker en eventuell opphavsrett, varemerker, personvern eller moralske rettigheter, samt at ingen annen part har noe krav på bildet.

10. Ved å delta i konkurransen gir hver deltaker arrangøren rett til å reprodusere, vise, trykke eller bruke konkurransebildene i en periode på fem år etter at konkurransen er avsluttet. Bildene kan for eksempel bli brukt til å markedsføre Barentsregionen. Arrangøren kan også bruke bildene i andre medier (inkludert sosiale medier).

11. Bilder som sendes inn i konkurransen lagres i et felles fotogalleri hvor de er fritt tilgjengelige for bruk til de ovennevnte formål etter konkurransens slutt. Forutsetningen for bruk av bildene er at man oppgir bildekilden og informasjon om fotografen. Bildene kan lastes ned i forskjellige formater ved å registrere seg på nettsiden. De kan lastes ned over en periode på fem år etter konkurransens slutt.

12. Arrangøren forbeholder seg retten til å publisere fornavn, etternavn, hjemby og hjemland for den deltakende fotografen i alle konkurranse-relaterte sammenhenger.

13. Arrangøren forbeholder seg retten til å redigere og beskjære bilder som er sendt inn i konkurransen for å tilpasse dem etter ulikt behov. I alle sammenhenger der bildene presenteres vil det alltid refereres til fotografens navn.

14. Konkurransearrangøren forbeholder seg ensidig rett til å avgjøre om bildene som er sendt til konkurransen passer for offentliggjøring i konkurransegalleriet. Bilder som inneholder opphavsrettsbeskyttet / voldelig / pornografisk eller upassende innhold vil ikke bli publisert.

15. Fotokonkurransen varer i perioden 16. november 2020 – 19. mars 2021, og et internasjonal jury vil kåre vinnerne i løpet av februar 2021. Vinnerne vil bli kunngjort innen april 2021. Resultatene av konkurransen vil bli publisert på nettsiden www.discoverbarents.com og www.barentscooperation.org. Alle vinnere vil bli varslet personlig, forutsatt at relevant kontaktinformasjon er sendt inn.

16. Arrangøren forbeholder seg retten til å endre konkurransens regler til enhver tid.